Casa cu smochine

Cine suntem?

Un nume mai potrivit decât Casa cu Smochine pentru o pensiune din Sviniţa, comuna unde sunt mai mulţi smochini decât pruni sau corcoduşi, nici că se putea! Iar smochinele te vor însoţi peste tot aici, încă de la poarta pe frontonul căreia sunt încrustate două smochine şi până la cei doi smochini uriaşi din grădina din spate; totul te va introduce şi te va menţine într-o atmosferă mediteraneeană foarte plăcută.

Ce va oferim?

Pe langa cele 6 camere comode cu paturi duble, va punem în folosință și "Beciul" nostru, pe durata cazarii. Beciul este o camera cu peretii grosi, din piatra, racoros vara cat si izolat iarna – potrivit pentru o degustare si o partida de billiard. Va oferim si acces la jacuzzi atât în interior cat si în exterior, cat si sauna interioara. Mai avem o terasă cu vedere la Dunăre, pe care avem o bandă de alergat, o bicicleta electrica și un aparat pentru fitness. Va oferim si un gratar, ceaun, disc cat si spatiu interior pentru gatit. Sunt disponibile şi 5 biciclete electrice, numai bune pentru explorat satul şi împrejurimile. Avem in dotare si o statie pentru incarcarea vehiculelor electrice(22kW). De asemenea, nu veti pleca fara sa degustati specialitatile locale, dulceata si tuica de smochine!

Costuri

Tariful pentru camera dublă este de 250 - 400 ron.
Costurile de mai sus sunt în funcție de accesul la toate facilitățile noastre!
Se poate inchiria si toata unitatea, prețul fiind negociabil in functie de durata vizitei!
Ținem să precizăm că se pot rezerva sejururi de minimum două nopţi!

Programe pentru grupuri

La cererea dumneavoastra, putem organiza activitati personalizate de grup pentru teambuilding si dezvoltare personala. Putem include activitati la gradina de catarare (Parcul de Aventura de la Eselnita), trasee montane, activitati de grup, de gatit, de gandit, de lucru in echipa, de gestionare a timpului si a presiunii vorbitului în public, cat si multe altele.
Chiar daca veniti ca simpli turisti, noi va pregatim un program care sa faca placuta si eficienta sederea în Svinita.

Ne tratam vizitatorii ca pe prieteni si cautam sa va oferim cea mai frumoasa experienta!